ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul șef al Cancelariei de Stat, Andrei Spînu, a fost prezentat echipei

15:19 | 19.07.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost prezentat astăzi de către premierul Maia Sandu echipei din cadrul Cancelariei de Stat, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a executivului.

Prim-ministrul l-a felicitat pe noul șef al Cancelariei de Stat cu preluarea funcției, menționând că aceasta presupune o responsabilitate înaltă și a exprimat încrederea că Andrei Spînu dispune de competențele manageriale necesare. 

„Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem în această echipă. Andrei e relativ tânăr, dar are experiență și în sectorul public și în sectorul privat. Eu cred că are bune capacități manageriale, încât să poată să organizeze echipa, să asigure o administrare corectă și eficientă a bunurilor și a banilor publici, astfel, să redevenim o echipă eficientă și care sa poată să demonstreze rezultate”, a precizat Maia Sandu.

La rândul său, noul secretar general al guvernului a mulțumit prim-ministrului pentru încrederea acordată și a subliniat că activitatea sa în cadrul Cancelariei de Stat va fi bazată pe principiul eficienței. „Vreau să fim o echipă și, în primul rând, o echipă cu cei care sunt acum angajați. Doi, să încercăm să facem o echipă cu tot guvernul, sunt și ministerele, șapte instituții, pe care trebuie să le ajutăm și să fim uniți. Dar cel mai important este să facem o echipă cu cetățenii. Să ne gândim cum eficientizăm resursele, banii cheltuiți, cum elaborăm politicile și tot ce facem să fie clar pentru cetățeni. Misiunea acestui guvern este să aducă o normalitate în țară și bunăstare pentru cetățenii noștri”, a punctat Andrei Spînu.

Noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost numit în funcție joi, 18 iulie, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.

img19005642

img19005642

img19005642

img19005642

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!