ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu: Blocul ACUM va avea un candidat comun la alegerile pentru Primăria municipiului Chișinău

09:19 | 23.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Premierul Mai Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat în cadrul unei conferințe de presă, susținută după ședința de marți, 23 iulie, a guvernului, că Blocul ACUM va avea un candidat comun în alegerile pentru Primăria Chișinău, informează MOLDPRES.

„Așa cum am promis anterior, o să venim cu un candidat comun în alegerile locale, dar nu am luat decizia finală și nu putem să facem anunțul cine va fi acest candidat”, a mai spus Maia Sandu. La întrebarea dacă reprezentantul PAS Vladimir Bolea ar putea fi candidatul Blocului, ea a precizat că „Vladimir Bolea a fost reales în calitate de președinte al organizației teritoriale Chișinău”.

Președintele Igor Dodon a declarat anterior în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune că la alegerile locale generale, ce vor avea loc pe 20 octombrie, „bătălia cea mare” pentru funcția de primar al municipiului Chișinău va fi între candidatul Blocului ACUM și cel al Partidului Socialiștilor.  „Candidatul socialiștilor va fi, cel mai probabil, Ion Ceban”, a mai adăugat Dodon.

img19005717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!