ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Petrocub Hânceşti a învins, dar n-a urcat nicio treaptă în clasament

09:29 | 05.08.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Echipa Petrocub Hânceşti a învins, duminică, 4 august, în etapa a 16-ea a campionatului naţional de fotbal, în-un meci principial, echipa Dinamo-Auto Tiraspol, cu scorul 3-0, dar n-a urcat în nicio treaptă în clasament, relatează MOLDPRES.

Ea se menţine în continuare pe locul patru. Asta, deoarece Milsami Orhei, ocupanta locului trei, a surclasat-o cu 3-0 pe Codru Lozova, iar echipa Sfântul Gheorghe, situată pe locul doi în top, a învins-o cu 2-1 pe Speranţa Nisporeni. Într-un alt meci din cadrul etapei, Sheriff Tiraspol a întrecut-o cu 3-0 pe Zimbru Chişinău. 

Referitor la derbiul etapei, Petrocub – Dinamo-Auto, antrenorul echipei hânceştene Lilian Popescu a mulţumit, în primul rând, suporterilor prezenţi la meci. „Le sunt recunoscător pentru că au venit la meci, au fost alături de noi după o pauză de aproximativ o lună şi jumătate pe un timp nefavorabil. Evident, mulţumesc echipei pentru efortul depus, dăruire în joc. A fost o victorie importantă, dar adevăratul potenţial al echipei, perspectiva ei în campionat o vom vedea în următoarele două partide cu Milsami şi Sfântul Gheorghe”, a declarat tehnicianul în cadrul unei conferinţe de presă.

Partidele etapei a 17-ea sunt programate pentru 10 şi 11 august. Primele patru echipe, situate în clasament la finele campionatului, obţin dreptul de a evolua în turneele intercluburi europene. 

img19006095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!