ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se vor ieftini

16:03 | 11.09.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană și dolarul american se vor deprecia joi, 12 septembrie, în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES. 

Astfel, dolarul va costa 17 lei și 72 de bani, cu opt bani mai puțin decât astăzi. Euro va avea un preț oficial de 19 lei și 51 de bani, în descreștere cu 14 bani. 

Pentru leul românesc, BNM a stabilit un curs valutar oficial de 4 lei și 12 bani, care este cu trei bani mai mic decât cel înregistrat astăzi. 

În schimb, hrivna ucraineană și rubla rusească își vor păstra prețul stabilit. Astfel, cea din urmă va costa în continuare 27 de bani, iar hrivna va rămâne la cotația de 71 de bani.

img19007135

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!