ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La sfârșit de septembrie, vremea va fi caldă

14:53 | 27.09.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. În ultimele zile ale luni septembrie vremea va fi caldă. Ploile se vor menține doar izolat, preponderent în partea de nord și centru a țării în ziua de duminică, 29 septembrie, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în ultima zi din această săptămână, în nordul țării sunt așteptate maxime de până la 24 de grade Celsius. În centru va fi cu un grad mai mult, iar în sudul țării, ziua, aerul se va încălzi până la 26 de grade. Noaptea, în nordul țării, mercurul termometrelor va indica 10-13 grade Celsius. În centru, valori termice vor fi încadrate în timpul nopții între 11-14 de grade Celsius, iar în sud – între 12-15 grade.

În ultima zi a lunii septembrie, ne vom bucura de vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 29 de grade în partea de sud a țării, în condițiile unui cer variabil.

Totodată, meteorologii prognozează că în prima zi a lunii octombrie, temperaturile vor scădea ușor.

img19007671

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!