ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cântărețul român Tudor Gheorghe va susține două concerte la Filarmonica Națională

17:22 | 30.09.2019 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Două concerte cu genericul ”Tot ce-i românesc nu piere” va susține interpretul român Tudor Gheorghe pe 2 și 3 octombrie, la ora 19.00, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău”, informează MOLDPRES.

Interpretul va fi acompaniat de corul și orchestra „Concertino”, dirijor și orchestrator – Marius Hristescu.

Miercuri, 2 octombrie, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul ”Cutia neagră”, după un scenariu de Philippe Bologna și Paolo Costella, în regia Danielei Burlaca.

Joi, 3 octombrie, la ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va avea loc spectacolul ”Nabucco”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi și la 19.00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” – un concert prezentat de cântărețul rus Basta (numele de scenă al cântărețului, compozitorului, prezentatorului TV și actorului rus Vasili Vakulenko).

Tot joi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” va fi jucat spectacolul ”De vorbă cu Emma”, după textele lui Vitali Cipileaga, cu accente din piesa ”Pescărușul” de A. P. Cehov, în regia Danielei Burlaca.

img19007741

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!