ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noi numiri în Guvern

13:17 | 09.10.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat miercuri, 9 octombrie, numirea Vioreliei Lazăr în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Noul secretar de stat are o experiență de 20 de ani în domeniul tehnologiei informaționale și va fi responsabilă de domeniul implementării proiectelor privind achizițiile publice, control financiar intern, informează MOLDPRES

De asemenea, Cristina Tâșcul a fost numită în funcția de șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu, Vitalie Nogali a fost numit în funcția de șef al Oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu, la Căușeni Guvernul va fi reprezentat din 9 octombrie de Mihail Țurcan, de Piotr Manol la Comrat, iar șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu a fost aprobat Oleg Maler.

„Toți avem așteptări de la reprezentanții Guvernului în teritoriu că își vor face munca corect, că ne vor reprezenta cu demnitate și cu foarte multă corectitudine. Reprezentanții Guvernului în teritoriu trebuie să fie modele de comportament pentru demnitari și funcționari”, a declarat prim-ministrul Maia Sandu.

img19008033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!