ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a început repartizarea buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor locale

10:17 | 01.11.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a început în dimineaţa curentă repartizarea buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor locale care va avea loc duminică, 3 noiembrie, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CEC, pe parcursul zilei de astăzi, buletinele de vot vor fi repartizate și transmise către consiliile electorale de circumscripție, astfel încât mâine, 2 noiembrie, să ajungă în fiecare secție de votare din localitățile unde va avea loc turul doi al alegerilor locale generale. 

Conform sursei citate, colaboratorii Inspectoratelor de poliție teritoriale vor asigura escortarea buletinelor de vot de la tipografie până la sediul consiliilor electorale de circumscripție și paza acestora până în ziua votării.

La data de 3 noiembrie 2019, cetăţenii din 384 de localităţi sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarul.

img19008759

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!