ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe întreprinderi sunt suspectate că ar fi prejudiciat Moldovagaz cu 20 mln de lei

15:04 | 08.11.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Oamenii legii au efectuat vineri, 8 noiembrie, percheziții la mai multe întreprinderi distribuitoare de gaze naturale, care sunt suspectate că ar fi prejudiciat  S.A. „Moldovagaz” și întreprinderile afiliate acesteia cu 20 mln de lei, informează MOLDPRES.

Potrivit poliției, perchezițiile au fost desfășurate la întreprinderile „Moldovatransgaz”, „Șoldănești-Gaz”, „Ialoveni-Gaz” și „Bălți-Gaz”. Ca rezultat al perchezițiilor, polițiștii și procurorii au ridicat documente relevante cauzei penale, dar și mijloace bănești de proveniență necunoscută, de la persoane publice.

Procuratura a precizat că perchezițiile efectuate astăzi au legătură cu cele desfășurate în luna octombrie curent, la societatea comercială ,,Ungheni-Gaz”.

Dacă vinovăția persoanelor implicate în acest caz va fi demonstrată, acestea riscă închisoare de până la 15 ani. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!