ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul permanent al Parlamentului va decide când va fi examinată moţiunea depusă de PSRM

09:44 | 11.11.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului se întruneşte astăzi la ora 16.00 în şedinţă, pentru a decide când va fi examinată moţiunea depusă de socialişti împotriva cabinetului de miniştri, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Legislativului, documentul va fi examinat iniţial de membrii Comisiei juridice numiri şi imunităţi, care se vor întruni la ora 11.00. După şedinţă, comisia va veni cu un raport ce va fi prezentat plenului.

Vineri, 8 noiembrie, fracţiunea PSRM a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Socialiştii s-au arătat nemulţumiţi că executivul a modificat regulile de numire a procurorului general prin procedura de asumare a răspunderii, fără a-i consulta. Ei au cerut premierului Maia Sandu să retragă proiectul.

Până astăzi, premierul, dar şi conducerea blocului ACUM, nu au venit cu o poziţie oficială faţă de situaţia politică creată.

img19009047

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!