ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un șofer va sta la închisoare pentru că a urcat de mai multe ori beat la volan

12:26 | 22.11.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Un șofer originar din Briceni va sta cinci luni la închisoare după ce a fost prins de mai multe ori conducând în stare de ebrietate. Acesta a mai fost lipsit de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de doi ani, transmite MOLDPRES. 

Inculpatul are 31 de ani și a mai fost condamnat de două ori pentru conducerea în stare de ebrietate, la o distanță de aproximativ un an și jumătate. Acest lucru însă nu l-a oprit să urce și pentru a treia oară beat la volan, chiar dacă pentru precedenta încălcare a fost amendat cu 16 mii de lei și a fost lipsit pentru o perioadă de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Potrivit deciziei instanței, bărbatul urmează să-și ispășească pedeapsa în penitenciar de tip deschis. Procuratura însă a anunțat că va contesta sentința și va solicita o pedeapsă mai aspră și anume ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, dat fiind faptul că inculpatul ar fi comis încălcarea cu intenție și în mod repetat. În penitenciarele de tip semiînchis condamnații sunt deținuți cu pază și sub supraveghere permanentă.

img19009477

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!