ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi luptători moldoveni au participat la Cupa Națiunilor Europene

11:31 | 05.12.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 5 dec. /MOLDPRES/. Luptătorii moldoveni Victor Ciobanu și Piotr Ianulov au participat la Cupa Națiunilor Europene ”Alrosa”, desfășurată la Moscova (Rusia), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

Victor Ciobanu (60 kg) a evoluat în turneul de lupte greco-romane și s-a clasat pe locul trei. Piotr Ianulov a concurat la lupte libere și s-a situat pe locul patru.

”Este o competiție în care accentul este pus pe aspectul financiar, show, propagarea luptelor. La aceasta participă doar cei mai valoroși luptători din lume și faptul că am avut doi reprezentanți este o onoare, o apreciere înaltă a nivelului luptelor din țara noastră”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul lotului național de lupte greco-romane, Mihail Cucul.

Turneul este din seria Grand Prix și, conform formatului său, reunește un număr limitat de participanți în funcție de valoarea lor, locurile ocupate în clasamentul mondial. La actuala ediție au participat 46 de sportivi din 15 țări.

img19009903

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!