ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cehia și R. Moldova vor intensifica cooperarea bilaterală

17:40 | 11.12.2019 Categorie: Oficial

Chișinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova, Zdeněk Krejcí. În cadrul dialogului, au fost abordate subiecte referitoare la relaţiile moldo-cehe pe un spectru larg de domenii, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Şeful Executivului a vorbit despre prioritățile Guvernului, printre care: reforma justiției, atragerea investițiilor, modernizarea infrastructurii, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

„Pledăm pentru dinamizarea colaborării bilaterale și menținerea unui dialog constructiv cu partenerii Republicii Moldova”, a spus Ion Chicu.

Ambasadorul Zdeněk Krejcí a subliniat că Cehia va continua să susţină parcursul european al Republicii Moldova şi modernizarea ţării, menite să crească bunăstarea oamenilor.

Premierul Chicu și Ambasadorul Zdeněk Krejcí s-au anunțat deciși să intensifice comunicarea și cooperarea bilaterală.

img19010144

img19010144

img19010144

img19010144

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!