ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei persoane, printre care doi copii, au murit în urma unui incendiu produs în nordul ţării

08:30 | 02.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 2 ian. /MOLDPRES/. Un bărbat de 54 de ani şi doi nepoţi ai săi minori au murit aseară, 1 ianuarie, în urma unui incendiu care a izbucnit într-o casă din localitatea Lipnic, raionul Ocnița, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 19:50. La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvatori care a stabilit că în urma arderii au fost afectate mai multe lucruri dintr-o odaie a unei locuințe.

În timpul intervenției pompierii au evacuat din casă trei persoane, un bărbat și doi minori în stare inconștientă. Cei doi băieţi în vârstă de patru și doi ani au fost transportați de urgență în secția de reanimare a Spitalului raional Ocniţa, unde la scurt timp au decedat. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, de asemenea nu a putut fi salvat.

Incendiul a fost lichidat de pompieri la ora 20:11. Circumstanțele și cauza producerii lui urmează a fi stabilite.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!