ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 2 600 de șoferi au fost sancționați de poliţişti în minivacanţa de Crăciun

11:47 | 09.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Un număr de 2 600 de șoferi au fost documentați în minivacanţa de Crăciun de către angajații Inspectoratului Naţional de Patrulare pentru încălcarea regulilor de circulație, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor inspectoratului nominalizat, din cei 2 600 de conducători auto, 1 400 au depășit limita de viteză, 66 au fost înlăturați de la volan deoarece se aflau în stare de ebrietate, iar 78 de şoferi au încălcat regulile de oprire și cele de acordare de prioritate pietonilor și altor participanți la trafic.

Tot în perioada 4-8 ianuarie, pe traseele ţării au avut loc mai multe accidente rutiere, în care o persoană și-a pierdut viața. Accidentul soldat cu deces s-a produs ieri, 8 ianuarie, pe traseul Tiraspol-Chișinău, în apropierea satului Gura Bâcului. Un autoturism de model VAZ, condus de un tânăr în vârstă de 32 de ani, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Nissan Micra care a fost proiectat într-un autoturism Skoda. În urma impactului, şoferul VAZ-ului a murit, iar alţi trei pasageri au ajuns la spital.

 

img20000130

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!