ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe curse aeriene se reţin din cauza ceţii

10:19 | 15.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/. O cursă aeriană spre Bucureşti a fost anulată, iar alte două se reţin din cauza ceţii dense înregistrate pe teritoriul R. Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Chişinău, zborul planificat pentru ora 9.30 către Bucureşti a fost anulat, iar o altă cursă spre aceeaşi destinaţie se reţine. Şi la cursa spre Istanbul planificată pentru ora 9.35 încă nu a început îmbarcarea.

Inspectoratul de Patrulare avertizează şoferii că pe majoritatea drumurilor din ţară se circulă în condiţii de ceaţă şi îi îndeamnă să fie atenţi şi să nu încalce regulile de circulaţie.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben de ceață. Astfel, astăzi, între orele 09.00 şi 13.00, se prevede ceaţă cu vizibilitatea de 200 m şi mai puţin pe întreg teritoriul ţării.

img20000287

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!