ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O misiune a FMI va efectua o vizită în Republica Moldova

16:10 | 17.01.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Șeful misiunii Fondului Monetar Internațional pentru Republica Moldova, Ruben Atoyan, se va afla la Chișinău în perioada 22 ianuarie – 5 februarie 2020, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al FMI Moldova, delegația instituției financiare va purta discuții cu autoritățile moldovene referitor la politicile economice și financiare, în vederea pregătirii unui nou program de suport financiar.

Misiunea FMI va lua în calcul ultimii indicatori de dezvoltare economică și progresele obținute de autorități în implementarea programelor de asistență. În același timp, vor fi trecuți în revistă indicatorii macroeconomici și se vor examina provocările pe termen mediu pentru a face analiza riscurilor economice cu care se confruntă R. Moldova.

img20000390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!