ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

La 3 februarie va începe sesiunea de primăvară a Parlamentului

13:02 | 20.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Sesiunea ordinară de primăvară 2020 a Parlamentului începe la 3 februarie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Data primei ședințe în plen a Parlamentului urmează a fi stabilită de către Biroul Permanent, după pregătirea proiectului ordinii de zi.

În conformitate cu Regulamentul Parlamentului, legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lui decembrie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!