ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polița obligatorie de sănătate nu se va scumpi

13:25 | 28.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Prețul poliței de asigurare obligatorie de asistență medicală nu va crește. Declarația a fost făcută marți de către deputatul socialist Vladimir Odnostalco, transmite MOLDPRES.

”Costul poliței de asigurare medicală nu va crește, dimpotrivă guvernul examinează posibilitatea majorării gamei serviciilor medicale acordate în baza poliței de sănătate”, a spus Odnostalco.

Costul poliței de asigurare obligatorie de asistență medicală este de 4 056 de lei. Persoanele care se asigură în mod individual până la data de 31 martie 2020 vor putea cumpăra polița cu o reducere între 50-75 la sută.

Proprietarii de teren agricol beneficiază, până pe data de 31 martie, de reduceri de 75 la sută şi achită 1014 lei. Cetăţeni care nu sunt angajaţi vor plăti 2 028 de lei.


 

img20000715

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!