ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iurie Bodrug a fost rechemat din funcţia de ambasador în Polonia

09:54 | 06.02.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Decretul privind rechemarea lui Iurie Bodrug din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Polonă va fi publicat în numărul de vineri, 7 februarie, al Monitorului Oficial, informează MOLDPRES.

Potrivit documentului, ambasadorul a fost rechemat după ce a depăşit termenul de 4 ani de aflare în misiune. Prezentul decret intră în vigoare la data publicării.

Iurie Bodrug are 66 de ani, este de profesie istoric şi a deţinut de-a lungul carierei mai multe funcţii, printre care cea de şef al Departamentului cooperare bilaterală şi şef al Direcției generale Europa de Est şi Asia Centrală a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

img20001028

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!