ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova îşi va onora angajamentele financiare faţă de structurile internaţionale la care este parte

15:33 | 12.02.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri, 12 februarie, hotărârea cu privire la achitarea din bugetul de stat pentru anul 2020 a cotelor de membru şi a datoriilor Republicii Moldova faţă de organizațiile internaţionale şi regionale. Conform acesteia, ţara noastră îşi va îndeplini angajamentele financiare faţă de 68 de structuri la care este parte, transmite MOLDPRES.

Din lista organizațiilor internaţionale şi regionale, cărora Republica Moldova urmează să achite cotele de membru şi datoriile din bugetul de stat pe anul 2020, fac parte cinci organizaţi parlamentare, 56 de instituţii internaţionale şi şapte structuri ale Comunităţii Statelor Independente (CSI).

Per ansamblu, în acest scop va fi direcţionată suma de 65,6 milioane de lei.

img20001224

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!