ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ajutorul de 700 de lei oferit persoanelor cu venituri mici va fi inclus în lege

10:30 | 17.02.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Proiectul ce prevede includerea în legislația obligatorie a suportului de 700 de lei pentru persoanele cu venituri mici va ajunge în săptămâna curentă pe masa deputaţilor. Declarația a fost făcută luni de premierul Ion Chicu, la finele şedinţei de lucru cu şeful statului, Igor Dodon şi speakerul Zinaida Grecianîi, comunică MOLDPRES.

Prim-ministrul a menţionat că guvernul a remis deja parlamentului spre examinare inițiativele şefului statului ce prevăd indexarea pensiilor de două ori pe an și cea care va stabili prin lege acordarea suportului material de 700 de lei persoanelor cu venituri mici.

El a adăugat că tot în această săptămână va ajunge în plenul parlamentului şi pachetul de legi agreat cu FMI dar şi un document ce prevede indexarea pensiilor judecătorilor pe criterii generale.

img20001346

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!