ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au sistat temporar activitatea

11:41 | 24.02.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru, comunică MOLDPRES.

Serviciul Vamal al Republicii Moldova îndeamnă cetăţenii să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate. Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat pentru ziua de astăzi, 24 februarie, Cod Galben de vânt puternic. Potrivit meteorologilor, pe tot parcursul zilei se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 17-22 metri pe secundă, izolat 23-25 metri pe secundă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!