ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 28 februarie 2020

08:53 | 28.02.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Legislativul invită la expoziția cu vânzare a mărțișoarelor executate de meșteri populari din țară „Primăvara care ne unește”.

Orele 09.00-12.00, Parlamentul Republicii Moldova, parter.

***

Parlamentul se convoacă în ședință plenară.

Ora 10.00.

***

Deputatul fracțiunii ACUM Platforma DA, Liviu Vovc, susține conferința de presă cu tema „Lobby al deputaților socialiști în detrimentul domeniului farmaceutic și al sistemului de sănătate publică”.


Ora 11.30, Parlamentul Republicii Moldova.

***  

 Curtea de Conturi audiază Raportul auditului conformității procurării și vânzării energiei electrice de către „Energocom” SA, în perioada 2018 - 9 luni 2019.

Ora 10.00.

***

Are loc ședința Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective.

Ora 10.00, Casa Guvernului.

***

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică se întrunește în ședință.

Ora 10.00, str. Columna, 90.

***

Agenția de Investiții organizează a patra sesiune de informare din seria „Export Morning”, dedicată pieței din Germania.

Ora 09.00, sediul agenției, Bd. Ștefan cel Mare, 134.

***

Se desfășoară Adunarea Generală a Procurorilor.

Ora 10.00, sediul Procuraturii Generale.

***

Organizația PAS Seniori a Partidului Acțiune și Solidaritate organizează un flashmob cu genericul: ,,Stați liniștiți, de coronavirus mor doar bătrânii".

Ora 10.00, sediul Președinției.

***  

Partidul Politic ȘOR susține un briefing cu tema „Tentativele de excludere din campania electorală de la Hâncești a lui Vitalie Balinschi sunt continuate de către unii membri CEC aflați sub controlul lui Igor Dodon”.

Ora 10.00 sediul partidului, str. Tighina, 12.

***  

Partidul Liberal Democrat din Moldova invită la conferința de presă cu tema: „Situația privind alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești”.

Ora 12.00, Agenția de presă IPN.

***

Se desfășoară a doua ediție a „Fintech Moldova Conference 2020”, cu tema „Open Banking: de la reglementare la realitate”.

Ora 09.00, Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”.

 ***

Are loc cea de a VI-a ediție a Conferinței științifico-practice internaționale cu genericul „Contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea administrației publice”.

Ora 10.00, Academia de Administrare Publică, sala 301.  

***

Reprezentanții redacțiilor de ziare susțin conferința de presă cu tema „Presa din Republica Moldova este în pericol și trebuie salvată!”.

Ora 10.00, Agenția IPN.

***

Centrul de Investigații Jurnalistice organizează un club de presă la tema „Răspunsul statului la cazurile de tortură și rele tratamente”.

Ora 14.00, Parol Cafe, str. Vasile Alecsandri, 111.

***

Filiala Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă” desfășoară spectacolul literar-muzical „Veselul și tristul Ion Creangă”.

Ora 10.00, Teatrul „Licurici”.

***

În cadrul Zilelor Creangă, are loc Gala laureaților Festivalului şcolar „Ion Creangă cu neamuri”.

Ora 13.00, Liceul Teoretic „I. Creangă”. 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!