ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a felicitat peste 100 de doamne distinse cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

14:05 | 04.03.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Miercuri, la Președinție, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie, Igor Dodon a felicitat peste 100 de doamne distinse din țara noastră, reprezentante ale diferitelor profesii, din diverse raioane, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șeful statului le-a transmis urări de bine în acest frumos început de primăvară, dorindu-le sănătate, dragoste, fericire, căldură în inimi și în familii. De asemenea, în semn de apreciere a meritelor deosebite în activitatea profesională, pentru poziție civică activă și contribuție la promovarea valorilor general-umane, Igor Dodon le-a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Președintele țării a menționat că va continua să susţină programele sociale, să promoveze valorile familiei, să creeze condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

img20001910

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!