ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău începe campania de salubrizare de primăvară

08:56 | 10.03.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. În perioada 9 martie-17 aprilie, primăria Chișinău va desfășura campania de salubrizare de primăvară a municipiului, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a cerut marți, la ședința serviciilor municipalității, începerea campaniei de salubrizare de primăvară și combaterea dăunătorilor și ambroziei.  ”De asemenea, solicit definitivarea Regulamentului privind sancționarea celor care nu păstrează curățenia în parcuri”, a declarat edilul.

La rândul lor, responsabili ai municipalității au afirmat că miercuri vor avea loc dezbateri publice referitoare la adoptarea Regulamentului care prevede sancțiuni administrative pentru cei care nu respectă curățenia în spații publice.

Primarul Ceban a cerut ca în acest regulament să fie prevăzute amenzi de până la cinci mii de lei pentru cei care aruncă gunoiul în spații publice.

img20002065

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!