ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 12 martie 2020

17:27 | 11.03.2020 Categorie:

1.EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, și Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, vor susține o conferință de presă comună.

Ora 11.50, Casa Guvernului.

***

Va avea loc Forumul bilateral al oamenilor de afaceri Moldova-Ungaria. În calitate de oaspeți de onoare, la Forum vor fi prezenți, în intervalul de timp 14.30-15.00, premierii Moldovei și Ungariei.

Ora 10.00, Palatul Republicii.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu va susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național.

Ora 09.00, sediul MSMPS, str. Vasile Alecsandri 2, etaj 2.

***

Va avea loc ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Ora 10.00, Procuratura Generală.

***

Consiliul Municipal Chişinău se va întruni în ședință.

Ora 10.00, Primăria Chișinău.

***

Asociația Judecătorilor „Vocea Justiției” va organiza conferința de presă cu tema „Agenda Adunării Generale a Judecătorilor 13 martie 2020 – priorități, probleme și soluții: viziunea Asociației Vocea Justiției.

Ora 11.00, Agenția IPN.

***

Asociația Promo-LEX va lansa Raportul Misiunii de Observare a Alegerilor Parlamentare Noi din 15 martie 2020.

Ora 11.00, sediul Promo-LEX.

***

Consiliul Național al Veteranilor de Război va susține conferința de presă cu tema: „Totalizarea evenimentelor din 2 martie și atitudinea guvernării față de problemele veteranilor de război”.

Ora 10.00, Agenția IPN.

 

2.DELEGAȚII DE PESTE HOTARE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Premierul maghiar, Viktor Orban, întreprinde o vizită la Chișinău.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!