ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 13 martie 2020

16:41 | 12.03.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari va susține o conferință de presă.

Ora 10.00, sala pentru conferințe de presă, incinta legislativului.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu va susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național.

Ora 9.00, sediul MSMPS, str. Vasile Alecsandri. 2, et. 2.

***

Va avea loc ședința Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de virusul COVID-19, după care vor fi făcute declarații.

Ora 16.30, IGSU al MAI.

***

Se va întruni în ședință Comisia Electorală Centrală.

Ora 14.00.

***

Primăria municipiului Chișinău și Camera de Comerț și Industrie din Budapesta vor semna un memorandum de înțelegere în vederea consolidării relațiilor de afaceri și dezvoltării cooperării reciproce.

Ora 11.00, Sala Rotundă a Primăriei Chișinău.

***

Va avea loc lansarea Programului pentru Dezvoltarea Furnizorilor Locali.

Ora 10.00, Summit Events, Sala Roșie.  

*** 

Consiliul Național al Veteranilor de Război va susține conferința de presă cu tema: „Bilanțul evenimentelor din 2 martie și atitudinea guvernării față de problemele veteranilor de război”.

Ora 10.00, Agenția IPN.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!