ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 13 martie 2020

08:30 | 13.03.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va inspecta cum decurg lucrările de reabilitare a „Drumului M2 de centură a municipiului Chișinău”.

Ora 12.15, tronsonul de drum M2 - între drumul național M1 și R3 (Ialoveni și șoseaua Balcani).

***

Comisia parlamentară juridică, pentru numiri și imunități se va întruni în ședință.

Ora 09.00, incinta legislativului, bir.114.

***

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, va susține o conferință de presă.

Ora 10.00, incinta legislativului, sala pentru conferințe.

***

La Guvern va fi susținut un briefing de presă după ședința Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică.

Ora 11.45, Casa Guvernului.

***

Va avea loc ședința Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de virusul COVID-19, după care vor fi făcute declarații.

Ora 16.30, IGSU al MAI.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, va susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național.

Ora 09.00, sediul MSMPS, str. Vasile Alecsandri. 2, et. 2.

***

Se va întruni în ședință Comisia Electorală Centrală.

Ora 14.00.

***

Primăria municipiului Chișinău și Camera de Comerț și Industrie din Budapesta vor semna un memorandum de înțelegere în vederea consolidării relațiilor de afaceri și dezvoltării cooperării reciproce.

Ora 11.00, Sala Rotundă a Primăriei Chișinău.

***

Consiliul Național al Veteranilor de Război va susține conferința de presă cu tema: „Bilanțul evenimentelor din 2 martie și atitudinea guvernării față de problemele veteranilor de război”.

Ora 10.00, Agenția IPN.

***

Consiliul organizatoric al Mișcării Civice „Vocea Poporului” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Situația social-politică din țară la moment”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN.

***

Dorin Chirtoacă, candidatul Blocului Electoral UNIREA, va susține o conferință de presă cu tema: „Bilanțul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare noi, din circumscripția nr. 38, Hâncești”.

Ora 12.00, sediul PL.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!