ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marţi, 17 martie 2020

09:01 | 17.03.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ŢĂRII

Va avea loc ședința de plen a Parlamentului, în cadrul căreia va fi examinat proiectul de hotărâre privind declararea stării de urgență națională.

Ora 12.00, incinta legislativului.

***  

Deputații Iurie Reniță, Octavian Țîcu și Lilian Carp vor face declarații de presă.

Ora 11.00, incinta Parlamentului.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național.

Ora 09.00, sediul MSMPS.

***

Compania Date Inteligente SRL va prezenta Rezultatele studiului de percepție în rândul populației privind COVID19 și Barometrul Electoral 2020 - ediția de martie.

Ora 10.00, Agenția IPN.

***

Asociația patronală a subiecților comerțului interior „PROBIZ” va susține conferinţa de presă „Rețelele locale sunt gata să reziste la agitația de pe piața alimentară și să asigure la maximum securitatea clienților săi”.

Ora 11.00, Agenția INFOTAG.

***

Se va desfășura ședința Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de virusul COVID-19, după care vor fi făcute declarații.

Ora 16.30, IGSU al MAI.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!