ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Agenda zilei de luni, 30 martie 2020

21:24 | 29.03.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon are o ședință de lucru cu Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și Prim-ministrul Ion Chicu.

Ora 8.00, Reședința de Stat, str. N. Iorga, 23.

 
După ședință, la ora 9:00, vor fi făcute declarații pentru presă. Acestea vor putea fi urmărite în direct pe privesc.eu și Moldova 1.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, va susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirus de tip nou, la nivel național.

Ora 09.30, sediul MSMPS.

***

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, convoacă ședința operativă a serviciilor municipale, care se va desfășura în regim online.

Ora 10.00.

***

Va avea loc ședința Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de virusul COVID-19, după care vor fi făcute declarații.

Ora 17.15, IGSU al MAI.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!