ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Agenda zilei de miercuri, 1 aprilie 2020

08:00 | 01.04.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Premierul Ion Chicu va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ședința va putea fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook a Guvernului, pe www.privesc.eu sau la postul public de televiziune Moldova 1.

Ora 14.00.

***

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, va susține un briefing de presă, în care va prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin Coronavirus de tip nou, la nivel național.

Ora 09.30, sediul MSMPS.

***

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Oleg Ţulea, va susține un briefing de presă în contextul situației de criză și soluțiilor elaborate de MAEIE pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova aflați peste hotare.

Ora 11.00.

***

Igor Șarov, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, va susține un briefing de presă privind desfășurarea procesului educațional la distanță, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei virusului COVID-19.

Ora 12.30, Casa Guvernului, Sala de Protocol de la et. 4 (bir. 444).

***

Va avea loc ședința Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de virusul COVID-19, după care vor fi făcute declarații.

Ora 17.15, IGSU al MAI.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!