ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Transportul public din capitală va fi suspendat și în perioada Sărbătorilor Pascale

10:25 | 13.04.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului a anunțat luni că 15 cadre medicale din instituțiile medicale municipale au fost infectare cu coronavirus. Astfel, Ion Ceban a declarat că toți lucrătorii medicali din aceste instituții vor trece testul COVID-19, transmite MOLDPRES.

Edilul a informat, la ședința on-line a serviciilor primăriei, că medicii de la Spitalul de boli infecțioase pentru copii vor fi primii care vor trece acest test.

Ion Ceban a specificat că din numărul total de infecții cu COVID-19 înregistrate în Republica Moldova, 550 de cazuri sunt înregistrate în municipiul Chișinău.   

Primarul a declarat că pentru reducerea riscurilor de infectare cu COVID-19, transportul public va fi sistat și în zilele Sărbătorilor Pascale - 18-19 aprilie.

img20003148

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!