ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Înscrierea copiilor la grădiniță și în clasa I se va putea face și on-line

09:40 | 06.05.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 6 mai. /MOLDPRES/. Părinții care doresc să-și înscrie copiii pentru a merge la grădiniță, o pot face online prin intermediul platformei egradinita.md, informează MOLDPRES.

În același timp, platforma de înscriere online a copiilor în clasa I va funcționa după ce Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va emite un ordin cu privire la procesul de înscriere a copiilor. Din data de 21 mai, părinții, copiii cărora întrunesc condițiile de înscriere și maturitatea școlară, vor depune dosarele on-line la adresa escoală.chisinau.md.

“În acest moment, pe platforma escoala.chisinau.md are loc testarea unor module noi pentru definitivarea acestei platforme”, a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban.

Edilul a specificat că detaliile de înscriere vor fi anunțate după ordinul emis de ministerul de resort și că cele două platforme virtuale vor fi integrate cu portalul educatieonline.md.

img20003717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!