ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sala cu Orgă va transmite în direct un recital de orgă fără public

09:38 | 20.05.2020 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Un recital de orgă fără public, susținut de Anna Strezeva, va transmite în direct joi, 21 mai, la ora 18.00, Sala cu Orgă din Chișinău, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Silvia Tănase, directorul adjunct al instituției,a menționat că acest concert este o premieră pentru R. Moldova. Potrivit sursei citate, cu această ocazie, organista Anna Strezeva a pregătit un  program din clasica universală, pe care îl va oferi în direct de la Sala cu Orgă.

În program: Johann Sebastian Bach - Toccata și Fuga în re minor, BWV 565,
Johann Sebastian Bach - Fantezia în Sol major, BWV 572, Tomaso Albinoni - Remo Giazotto – Adagio, Tudor Chiriac - Cinci Ipostaze din Doinatoriu (Opus Sacrus Dacicum) pentru orgă de catedrală – în premieră, și Léon Boëllmann - Suita gotică, op. 25.

Concertul va putea fi urmărit în direct pe pagina de facebook a instituției https://www.facebook.com/organ.hall/, pe site-ul Sălii cu Orgă - www.organhall.md şi pe pagina Privesc.Eu Moldova.

img20004107

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!