ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău vor fi organizate iarmaroace pentru comercializarea produselor agroalimentare

10:49 | 22.05.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 18 mai - 30 noiembrie 2020, în sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace pentru comercializarea produselor agroalimentare. O dispoziție în acest sens, a fost semnată astăzi de către primarul general, Ion Ceban, informează MOLDPRES.

Astfel, preturile de sector vor stabili locurile unde producătorii agricoli din oraşele şi satele (comunele) din componenţa municipiului Chişinău îşi vor putea comercializa producţia, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Producătorii agricoli vor putea comercializa legume, fructe şi altă producţie agricolă, în baza autorizaţiilor de funcţionare eliberate de preturile de sector şi a documentelor corespunzătoare de însoţire. De asemenea, autorităţile vor asigura în locaţiile stabilite condiţii sanitare pentru desfăşurarea comerţului.

img20004193

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!