ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va deschide accesul în cimitire pe 7 și 8 iunie

11:27 | 03.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a aprobat o hotărâre conform căreia cimitirele din raza municipiului vor fi deschise în zilele de 7 și 8 iunie pentru celebrarea sărbătorii Paștele Blajinilor, transmite MOLDPRES.

Potrivit regulilor stabilite de Comisie, accesul pe teritoriul cimitirelor va fi permis doar cu portul obligatoriu de măști de protecție și cu respectarea măsurilor de protecție.

În același timp, este interzis consumul de produse alimentare și a băuturilor alcoolice pe teritoriul cimitirelor. De asemenea, se interzice desfășurarea comerțului ambulant stradal în teritoriul adiacent cimitirelor.

img20004498

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!