ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciile Primăriei Chișinău se vor convoca în ședință de două ori pe săptămână

08:53 | 09.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a decis să convoace în ședință responsabilii serviciilor municipalității de două ori pe săptămână, transmite MOLDPRES.

Ceban a declarat la ședința de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău că situația existentă impune convocarea a două ședințe în timpul săptămânii, luni și vineri. “Luni, vom analiza subiectele curente, urmând ca vineri să se prezinte rapoartele referitoare la executarea indicațiilor primite”, a precizat primarul.

În același timp, edilul Chișinăului a făcut un apel către locuitorii orașului să respecte măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19, să evite locurile publice aglomerate și a solicitat părinților să nu își lase copiii să se joace pe terenurile de joacă. “Riscul infecției nu a trecut, numărul bolnavilor de coronavirus înregistrați în municipiul Chișinău este în creștere”, a spus Ceban.

În acest context, primarul a anunțat că a decis revocarea deciziei de autorizare a comerțului stradal estival.

img20004626

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!