ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Federația Agricultorilor va organiza instruiri în domeniul afacerilor agricole

10:30 | 10.06.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Federația Agricultorilor din Moldova "FARM" în parteneriat cu o organizaţie neguvernamentală, în perioada 11-16 iunie, va desfășura un curs online de instruire în domeniul antreprenoriatului. Cursul este destinat fermierilor tineri și femeilor care doresc să inițieze o afacere sub orice formă de organizare juridică și care doresc să acceseze ”Subvenții în avans pentru proiectele START-UP”, transmite MOLDPRES.

Această instruire este indicată și doritorilor de a aplica la ”Măsura 3. Diversificarea economiei rurale prin activități non-agricole”, în cadrul celui de-al doilea Apel de recepționare a cererilor de solicitare a subvenției în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai şi de muncă în mediul rural, lansat de Agenția de Intervenție şi Plăți pentru Agricultură. Categoriile eligibile de solicitanți pentru Măsura 3 sunt persoane juridice sau fizice înregistrate în localitățile rurale care lansează sau dezvoltă activități non-agricole.

Organizarea activităților este coordonată cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Agenția de Intervenție şi Plăți pentru Agricultură, cu suportul Fondului Național pentru Dezvoltarea Agriculturii și Mediului Rural.

FARM este acreditată în organizarea instruirilor specializate pentru antreprenori, inclusiv inițierea de start-up-uri, în domenii precum planificarea și dezvoltarea afacerii, prevederile legislației, management, marketing și vânzări, resurse umane, administrare financiară, precum și alte domenii. 

Înregistrarea la curs se efectuează prin trimiterea unui mesaj cu datele de contact la adresa electronică: [email protected] sau la numărul de telefon 068882211.

img20004663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!