ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul a adresat un mesaj Poliției de Frontieră

11:23 | 10.06.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a adresat un mesaj de felicitare Poliției de Frontieră, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează:

”Stimați polițiști de frontieră,

Astăzi, 10 iunie, sărbătorim Ziua dumneavoastră profesională. Vă mulțumim pentru modul în care vă realizați misiunea de protecție a hotarelor țării, pentru devotament și demnitate.

Anul 2020 ne-a adus provocări mari și a pus la grea încercare societatea și țara. Dumneavoastră, alături de  lucrătorii medicali, ați fost și sunteți în prima linie, gestionând situația epidemiologică. Este greu de supraapreciat rezultatul implicării dumneavoastră în activitățile de prevenire a răspândirii infecției în țară și menținerea sub control a situației epidemiologice.

Dragi polițiști de frontieră,

Sunteți cei care dați dovadă zilnic de patriotism, bărbăție, curaj și responsabilitate - asigurând ordinea și liniștea la hotarele țării.

Vă doresc pace în familii, sănătate, bunăstare și suntem siguri că veți onora destoinic, în continuare, datoria nobilă față de țară și cetățeni!

La mulți ani, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova!”

img20004665

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!