ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon va insista pe retragerea de urgență a posturilor de control instalate de partea transnistreană

10:18 | 08.07.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va insista, la întâlnirea cu liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski, pe retragerea de urgență a posturilor de control instalate ilegal în Zona de securitate de către partea transnistreană, relatează MOLDPRES.

Șeful statului a declarat la un post de televiziune că retragerea posturilor de control instalate în Zona de securitate de către partea transnistreană trebuie să fie soluționată cât mai rapid, deoarece ea creează impedimente de circulație pentru locuitorii din regiune.

Potrivit lui Igor Dodon, subiectul va fi discutat la întrevederea pe care o va avea cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, programată pentru sfârșitul acestei luni.

img20005484

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!