ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” va transmite online colocviile profesionale de vară

09:56 | 09.07.2020 Categorie: Cultură

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” va transmite online, vineri, 10 iulie, începând cu ora 12.00, Colocviile profesionale de vară, ediția a XI-a, organizată cu genericul ”Construim comunități inteligente prin lectură”, informează MOLDPRES.

Potrivit directorului instituției, Mariana Harjevschi, scopul ediției din anul curent este de a dezbate și împărtăși abordări inovative în educația lecturii. ”În program sunt incluse prezentări cu schimb de experiențe, utilizând metode și tehnici de educație a lecturii, element cheie de cunoaștere și informare ce contribuie la dezvoltarea abilităților și competențelor personale prin care societatea poate fi schimbată în bine”, a precizat Mariana Harjevschi. 

Prezentările sunt susținute de bibliotecari, scriitori, critici literari din R. Moldova și România.

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează Colocviile de vară din 2012, eveniment științifico-praxiologic care abordează subiecte profesionale actuale ale domeniului biblioteconomic.

img20005518

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!