ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Kylian Mbappe a anunțat unde va juca în sezonul următor

15:15 | 22.07.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. Kylian Mbappe (21 de ani), fotbalistul considerat de mulți drept cel mai valoros din lume, a anunțat unde va juca în sezonul următor, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Atacantul lui Paris Saint-Germain a confirmat că va rămâne la Paris Saint-Germain, astfel că nu se pune problema unui transfer în această vară, în ciuda numeroaselor speculații apărute în presă. "Sunt aici, am ajuns la al patrulea an în acest proiect. Suntem la aniversarea cu numărul 50 a clubului, așa că este un an important pentru echipă, pentru fani și pentru toată lumea. Voi fi aici, indiferent de ce se întâmplă. Voi încerca să obțin trofee cu echipa și să dau tot ce am mai bun", a fost anunțul ferm al lui Mbappe, pentru beIN SPORTS.

Kylian Mbappe a sosit la PSG în 2017, de la AS Monaco, inițial sub formă de împrumut. Un sezon mai târziu, francezul a fost transferat definitiv de echipa de pe Parc des Princes, pentru aproximativ 180 de milioane de euro.

Campionul mondial are parte de rezultate excelente la PSG: 120 de meciuri jucate, 90 de goluri și 49 de pase decisive. În sezonul actual, în care campionatul din Franța a fost încheiat prematur, Mbappe a reușit 30 de goluri și 17 pase decisive. 180 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. 2022 este anul în care îi expiră lui Mbappe contractul cu PSG.

img20005909

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!