ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chioșcurile din parcurile capitalei vor fi scoase până la 30 octombrie

08:50 | 27.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipalității că până la data de 30 octombrie gheretele din parcuri vor fi scoase, transmite MOLDPRES.

Edilul a solicitat pretorilor să nu admită amplasarea altor gherete în parcurile din municipiul Chișinău. În același timp, el a solicitat viceprimarului Inga Ionesii ca până la 15 august să fie trimis către Consiliul Municipal Chișinău, spre aprobare, regulamentul de amplasare a gheretelor pe arterele principale și în parcuri.

Potrivit primarului general, până la 15 august, Consiliul Municipal Chișinău ar trebui să aprobe și conceptul de reconstrucție a Întreprinderii Municipale Piața Centrală.

img20006024

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!