ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oleg Crețul este noul jucător al echipei de fotbal Petrocub

12:11 | 31.07.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Jucătorul de fotbal Oleg Crețul este noul înaintaș al echipei de fotbal Petrocub, transmite MOLDPRES.

Crețul are 20 de ani și a semnat contractul cu Petrocub pentru trei ani. Atacantul a fost crescut de CSCT Buiucani, unde a jucat 12 ani. În anul 2018, s-a transferat la Botoșani, unde a jucat în liga a treia de fotbal din România. În 2019 a fost înmatriculat în echipa de tineret a clubului de fotbal FC Rubin Kazan din Rusia. În luna mai 2020 s-a întors în Republica Moldova, fiind convocat de selecționerul Sergiu Cleșcenco la naționala de tineret.

Petrocub va întâlni sâmbătă echipa Sfântul Gheorghe, în derby-ul etapei a șaptea din Divizia Națională a Republicii Moldova. În celelalte partide se vor întâlni echipele: Dacia-Buiucani – Speranța, Milsami – Codru, Florești – Sheriff și Dinamo-Auto – Zimbru.

img20006178

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!