ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ultimul meci al etapei a șaptea a Diviziei Naționale de fotbal s-a terminat la egalitate

08:46 | 03.08.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Ultimul meci al etapei a șaptea a Diviziei Naționale de fotbal s-a terminat la egalitate, Dinamo Auto Tiraspol și Zimbru Chișinău au făcut ieri, 2 august, 1-1 pe stadionul din Ternovca, într-un meci fără spectatori, transmite MOLDPRES.

Partida de fotbal s-a desfășurat fără spectatori datorită restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Meciul a fost arbitrat de Andrei Cojocaru, la centru, ajutat de Vladislav Lificiu și Anatolie Basiul pe margine. Au marcat Egor Kondratiuk (min. 22) și respectiv, Saleh Ihaia (min. 49).

Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 22 ori în Divizia Națională. Primul duel a avut loc pe 31 august 2013, la Chișinău, când a fost consemnat un scor nul. În total, echipa zimbrilor a câștigat zece meciuri directe, dinamoviștii - patru, iar alte opt meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil chișinăuienilor: 30-20.

 

 

img20006248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!