ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Monitorul Oficial va publica planurile de gestionare a riscului de inundaţii

12:05 | 20.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de vineri, 21 august, va publica decizia cu privire la aprobarea Planurilor de gestionare a riscului de inundații, transmite MOLDPRES.

Documentul constă din Planul de gestionare a riscului de inundații pentru districtul bazinului hidrografic Nistru, precum şi cel de gestionare a riscului de inundații pentru districtul bazinului hidrografic Dunărea–Prut și Marea Neagră.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), prin intermediul Agenției „Apele Moldovei”, va asigura monitorizarea implementării planurilor de gestionare a riscului de inundații menționate. De asemenea, MADRM va prezenta Cancelariei de Stat anual, până la 25 februarie, Raportul cu privire la realizarea măsurilor pentru implementarea planurilor de gestionare a riscului de inundații nominalizate.

Finanțarea măsurilor prevăzute în planurile sus-menționate se va efectua din contul și în limitele alocațiilor aprobate în acest scop în bugetele autorităților/instituțiilor publice implicate, precum și din alte surse, conform legislației în vigoare.

Prezenta hotărâre intră în vigoare la data publicării.

Sursă: www.monitorul.md

img20006694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!