ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare a fost testat pozitiv la COVID-19

14:35 | 24.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Informația a fost anunțată de Biroul Politici de Reintegrare, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, Cristina Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică. „Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.

Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una din priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

Biroul pentru reintegrare precizează că o parte dintre angajații instituției au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

img20006804

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!