ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Turciei va întreprinde o vizită de lucru de două zile în R. Moldova

19:55 | 25.08.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Turcia, Mevlüt Cavușoglu, va întreprinde miercuri și joi, 26 și 27 august, o vizită de lucru în Republica Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al MAEIE.

Programul vizitei va include întrevederi cu președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea. De asemenea, pe data de 27 august, oficialul turc va întreprinde o vizită la Comrat pentru participare la ceremonia oficială de inaugurarea a Consulatului General al Turciei.

În cadrul întrevederilor la MAEIE, pe data de 26 august va fi inaugurată prima reuniune a Grupului comun pentru planificare strategică, co-prezidat de miniștrii celor două țări.

img20006854

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!