ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol va juca cu echipa azeră Qarabag

09:02 | 26.08.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova la fotbal, „Sheriff Tiraspol”, va juca astăzi cu cea mai bună echipă din Azerbaidjan, „Qarabag”, în a doua etapă a Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Meciul va începe la ora 19.00 și se va desfășura pe stadionul “Tofiq Bahramov” din Baku. Echipa de arbitri, în frunte cu Nikolai Balakin, ajutat la margini de Victor Matiash și Serghei Pristupa, provine din Ucraina. Și al patrulea arbitru, Andrei Kovalenko, este tot ucrainean.

În prima rundă, echipa azeră a trecut de formația „Sileks” din Macedonia, iar “Sheriff Tiraspol” a întrecut echipa “Fola Ash” din Luxemburg.

Conform noului program competițional al cupelor europene, meciurile rundelor preliminare se vor juca o singură dată.

Campioana Republicii Moldova a mai jucat de două ori în cupele europene cu formația azeră, de fiecare dată fiind eliminată.

img20006858

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!